CSR Policy

Smeštena u republici Srbiji u Futogu. Postoji od 2011. godine i međunarodno zastupljena, EnergoGlobal  je postao uticajna kompanija, posebno na tržištu električne energije i agregata. Svestan svoje pozicije, sada formalizuje liniju ponašanja navodeći svoju CSR politiku.

Više nego ikad posvećena je ispunjavanju zahteva svog tržišta, istovremeno ispunjavajući svoje obaveze u pet strateških pravaca koje je definisala, a to su: kupci, zaposleni, proizvodi, kompanija i država. Dokumentuje svoje pristupe progresivnim stavljanjem tematskih akcionih listova na internet.

EnergoGlobal posvećen je proaktivnom pristupu smanjenju gasova staklene bašte, što ilustruje izveštaj BEGES objavljen u novembru 2012.

U skladu sa svojim zakonskim obavezama, EnergoGlobal svoj rezultat za 2021. godinu predstavlja u obračunu indeksa rodne ravnopravnosti, definisanog Zakonom od 5. septembra 2018. godine: 79/100. Kompanija dobija 39/40 za smanjenje razlika u platama na uporedivom položaju i starosti, 20/20 šanse za povećanje i 15/15 za šanse za unapređenje, 0/15 za povećanje indeksa zaposlenih po povratku sa porodiljskog odsustva i 5/10 za broj žena među 10 najplaćenijih.

Posetite naše društvene mreže LinkedIn i Facebook da biste pratili naše različite programe uključujući „pravo mesto za rad za žene“.

Izjava o politici zaštite životne sredine

Politika životne sredine 2021 - 2023

EnergoGlobal  DELUJE DA OČUVA ŽIVOTNU SREDINU

Od 2016. godine odlučili smo da sertifikujemo naš ekološki pristup u skladu sa standardom ISO14001. Namerava da prepozna naše obaveze za:

 • Preduzimanje radnji u cilju kontrole rizika i uticaja na životnu sredinu
 1. Koristimo naše resurse na odgovoran način
 2. Preduzimanje akcija za smanjenje i reciklažu našeg otpada
 3. Sprečavanje rizika od zagađenja
 • Usklađenost sa našom ekološkom dozvolom i svim važećim propisima
 • Upravljanje našim ekološkim učinkom zahvaljujući stalnim akcijama poboljšanja i dobrim praksama
 • Razvijanje održive politike kupovine
 • Revizija efikasnosti naših akcija.

EnergoGlobal prevodi ove obaveze tako što daje prioritet svojim akcijama kroz 4 KLJUČNA PITANJA:

Sa razvojem ovog pristupa, EnergoGlobal takođe ispunjava očekivanja koja se implementiraju kroz ekološke principe globalne HSE politike.

Evidencija CSR akcija

Imajući na umu lokalno područje koje je svjedočilo našem rastu i ljude koji su tome doprinijeli, mi, EnergoGlobal, sprovodimo i razvijamo našu aktivnost u skladu sa našom CSR politikom (Društveno odgovorno poslovanje). Naša kompanija kontinuirano ispituje svoje trenutne procese i razmišlja o načinima za poboljšanje njihove efikasnosti u ovom okviru.

Kroz ovaj pristup, svakodnevno smo posvećeni sprovođenju akcija poboljšanja kako bismo ispunili zahteve koje smo sebi postavili u 5 strateških oblasti:

 1. Naši zaposleni
 2. Naš biznis
 3. Naši proizvodi
 4. Naše lokalno područje
 5. Naše mušterije

List br.V01: EnergoGlobal preuzima električna vozila

List br.V02: Reorganizacija logistike upstream i poluproizvoda

List br.V03: EnergoGlobal hibridna rešenja

List br.V04: Smanjenje vremena testiranja opterećenja

List br.V05: Optimizacija štampanih komunikacionih medija

List br.V06: Reciklaža kancelarijskog papira

BEGES

U okviru svoje CSR politike (Društvena odgovornost preduzeća), EnergoGlobal radi na poboljšanju svoje efikasnosti i vodi računa da minimizira uticaj svojih aktivnosti na životnu sredinu. Svestan svoje društvene odgovornosti, ima proaktivan pristup smanjenju emisije gasova staklene bašte.


Industrijski asortiman

Industrielles Sortiment

Priemyselný sortiment

Industrial range

Rentalni proizvodi

Mietprodukte

Produkty na prenájom

Rental products

Mali prenosni agregati

Kleine tragbare Aggregate

Malé prenosné agregáty

Small portable generators

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram