Reference

Kompanija EnergoGlobal postala je prepoznatljiv brend u oblasti agregatskog napajanja, kako na domaćem tržištu, tako i u regionu. Nastavljamo trend rasta proizvodnje i prometa iz prethodnih godina. Povećanjem broja zaposlenih, proizvodnih i  magacinskih kapaciteta, kao i lagera repro materijala, omogućavamo našim partnerima kraće rokove isporuke, brži odziv na eventualne intervencije, kao i izvođenje složenijih projekata i rešenja. Sardnja sa najpoznatijim proizvođačima komponenti i  opreme je u konstatnom rastu, što nam omogućava da našim partnerima ponudimo premium kvalitet i maksimalnu  pouzdanost po cenama prilagođenim domećem tržištu. U našim proizvodima se nalaze komponente najpoznatijih svetskih  brendova: 

  •  Motori: Volvo Penta, Perkins, FPT Iveco, Doosan 
  •  Geneartori: Sincro, Linz Electric, Mecc Alte, Marelli  
  •  Kontroleri: ComAp, Deif, Datakom 
  •  Prekidači: ABB, Socomec, Noark, Eaton 

Pored proizvodnje i isporuke novih agregata, možemo Vam ponuditi redovno i korektivno održavanje vaših postojećih  agregatskih stanica, kao i usluge modernizacije, automatizacije i daljinskog nadzora. Takođe, u svojoj ponudi imamo i UPS uređaje, kako bi kraljnim korisnicima obezbedili kompletan sistem rezervnog  napajanja bez prekida u snadbevanju. 

Za pomoć pri izboru tehničkog rešenja i odgovarajućeg agregata stoji Vam na raspolaganju naš odsek tehničke podrške,  koji možete kontaktirati na email podrska@energoglobal.com  Za sve dodatne informacije i zahteve za ponude možete se obratiti na prodaja@energoglobal.com.


Euro Termik
Integra Inženjering
Mins Elektro
Teming Electro Tehnology
Sof Elektro
Urbanpro Ineženjering
Tina Elektro
Euro Termik
Karin Komerc
Interfast
Koridori Srbije
Elektromont
Elektrovat
El-As
Delta Agrar
LEONI Wiring Systems Southeast
Share
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram