Reference

Kompanija EnergoGlobal postala je prepoznatljiv brend u oblasti agregatskog napajanja, kako na domaćem tržištu, tako i u regionu. Nastavljamo trend rasta proizvodnje i prometa iz prethodnih godina. Povećanjem broja zaposlenih, proizvodnih i  magacinskih kapaciteta, kao i lagera repro materijala, omogućavamo našim partnerima kraće rokove isporuke, brži odziv na eventualne intervencije, kao i izvođenje složenijih projekata i rešenja. Sardnja sa najpoznatijim proizvođačima komponenti i  opreme je u konstatnom rastu, što nam omogućava da našim partnerima ponudimo premium kvalitet i maksimalnu  pouzdanost po cenama prilagođenim domećem tržištu. U našim proizvodima se nalaze komponente najpoznatijih svetskih  brendova: 

  •  Motori: Volvo Penta, Perkins, FPT Iveco, Doosan 
  •  Geneartori: Sincro, Linz Electric, Mecc Alte, Marelli  
  •  Kontroleri: ComAp, Deif, Datakom 
  •  Prekidači: ABB, Socomec, Noark, Eaton 

Pored proizvodnje i isporuke novih agregata, možemo Vam ponuditi redovno i korektivno održavanje vaših postojećih  agregatskih stanica, kao i usluge modernizacije, automatizacije i daljinskog nadzora. Takođe, u svojoj ponudi imamo i UPS uređaje, kako bi kraljnim korisnicima obezbedili kompletan sistem rezervnog  napajanja bez prekida u snadbevanju. 

Za pomoć pri izboru tehničkog rešenja i odgovarajućeg agregata stoji Vam na raspolaganju naš odsek tehničke podrške,  koji možete kontaktirati na email podrska@energoglobal.com  Za sve dodatne informacije i zahteve za ponude možete se obratiti na prodaja@energoglobal.com.


Euro Termik
Integra Inženjering
Mins Elektro
Teming Electro Tehnology
Sof Elektro
Urbanpro Ineženjering
Tina Elektro
Euro Termik
Karin Komerc
Interfast
Koridori Srbije
Elektromont
Elektrovat
El-As
Delta Agrar
LEONI Wiring Systems Southeast

Industrijski asortiman

Industrielles Sortiment

Priemyselný sortiment

Industrial range

Rentalni proizvodi

Mietprodukte

Produkty na prenájom

Rental products

Mali prenosni agregati

Kleine tragbare Aggregate

Malé prenosné agregáty

Small portable generators

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram