Naftna i gasna industrija

Lokacije za eksploataciju nafte i gasa su veoma zahtevna okruženja koja zahtevaju snažno i pouzdano snabdevanje električnom energijom za opremu i teške procese.

Industrijski agregati su od suštinskog značaja, za snabdevanje rezervnom energijom u slučaju kvara na mreži, čime se izbegavaju značajni finansijski gubici.

Kontaktirajte nas i naš tim će vam pomoći da odaberete agregat koji najbolje odgovara vašim potrebama naftne ili gasne industije.

Share

Aktuelne novosti

Latest news

Pratite najnovije događaje, promocije proizvoda i usluga vezanih za naše poslovanje. Budite u toku sa zbivanjima unutar EnergoGlobal kompanije, kao i sa aktuelnim trendovima u svetu.
Follow the latest events, product and service promotions related to our business. Stay up to date with developments within EnergoGlobal, as well as current trends in the world.
Pogledajte sve vesti
See all news
05/11/2021
Promocija nacionalnog modela dualnog obrazovanja

Privredna komora Srbije u Novom Sadu organizovala promociju nacionalnog modela dualnog obrazovanja, u kojem Energoglobal učestvuje već drugu godinu zaredom. Domaćin promocije...

Saznajte višeRead more
24/10/2021
Specijalno dizajnirani Super Silent agregati

Kako vreme prolazi, tako se iza nas nižu sve kompleksniji zadaci koje naš tim stručno i složno rešava. Jedan od takvih zadataka bio je i pravljenje Super Silent agregata, koji...

Saznajte višeRead more
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram