Agregati velikih snaga

Dizel agregati velikih snaga pružaju brz povratak struje, usled nepredviđenih ili hitnih slučajeva zbog nestanka struje, putovanja, kvarova... Primenjuju se u uslovima i na mestima gde je nemoguće priključenje na električnu mrežu kao osnovni izvori električne energije. Proizvode se u dijapazonu snaga do 5 MVA i više, takozvane male elektrane. Da biste saznali koji industrijski dizel agregati velikih snaga najbolje mogu zadovoljiti vaše potrebe za energijom, kontaktirajte nas i pomoćićemo vam da sastavite svoje rešenje za napajanje.

Agregati velikih snaga

Dizel agregati velikih snaga pružaju brz povratak struje, usled nepredviđenih ili hitnih slučajeva zbog nestanka struje, putovanja, kvarova... Primenjuju se u uslovima i na mestima gde je nemoguće priključenje na električnu mrežu kao osnovni izvori električne energije. Proizvode se u dijapazonu snaga do 5 MVA i više, takozvane male elektrane.

Da biste saznali koji industrijski dizel agregati velikih snaga najbolje mogu zadovoljiti vaše potrebe za energijom, kontaktirajte nas i pomoćićemo vam da sastavite svoje rešenje za napajanje.

Kategorija

Category

Model agregata

Generator model

Snaga agregata

Generator power

Brend motora

Engine

Model motora

Engine model

Faze

Phases

Filtriraj rezultate

Frenkvencija

Frequency

Raspon snage agregata

Generator power range

Model agregata

Generator model

Snaga agregata

Generator power

Brend motora

Engine

Model motora

Engine model

Faze

Phases

Aktuelne novosti

Latest news

Pratite najnovije događaje, promocije proizvoda i usluga vezanih za naše poslovanje. Budite u toku sa zbivanjima unutar EnergoGlobal kompanije, kao i sa aktuelnim trendovima u svetu.
Follow the latest events, product and service promotions related to our business. Stay up to date with developments within EnergoGlobal, as well as current trends in the world.
Pogledajte sve vesti
See all news
05/11/2021
Promocija nacionalnog modela dualnog obrazovanja

Privredna komora Srbije u Novom Sadu organizovala promociju nacionalnog modela dualnog obrazovanja, u kojem Energoglobal učestvuje već drugu godinu zaredom. Domaćin promocije...

Saznajte višeRead more
24/10/2021
Specijalno dizajnirani Super Silent agregati

Kako vreme prolazi, tako se iza nas nižu sve kompleksniji zadaci koje naš tim stručno i složno rešava. Jedan od takvih zadataka bio je i pravljenje Super Silent agregata, koji...

Saznajte višeRead more
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram